torsdag 11 november 2010

Vandring i vit skog

Dagen bjöd på minusgrader, sol och ett bolmande vitt och pudrigt snötäcke. Packade ryggsäcken med varm choklad och kamera… vandrade i timmar i vinterstilla fågelkvitter och hackspettens knackande i träden… vinter är vackert…


Slår mig ner… sitter lutad mot en fura medan novembersolen sparsamt värmer kinderna… varm choklad värmer mina händer. Kan en ledig dag spenderas bättre?

3 kommentarer:

 1. Hej

  Vad roligt att du kommit igång med bloggandet igen.=)

  Tävlat något?

  Jättefina bilder du tagit. Du och vovvarna verkar ha haft en riktig mysdag i skogen.

  /Jenny

  SvaraRadera
 2. Hej Jenny!

  Ja, jag tröttnade ett tag på bloggandet, men nu känns det bra igen.

  Jag hade tänkt att tävla den här sommaren, men tiden rann iväg för mig och räckte inte till så mycket träning, och då kändes det bara dumt att försöka tävla. Men nu ska jag ta nya tag inför nästa säsong och då framförallt satsa på min hanhund. Hur har det gått för dig och Kate, ni har tävlat en del va?

  Vi hade det alldeles underbart där i skogen, bara jag och hundarna :-)

  Ha det gott, så syns vi förhoppningsvis på tävlingar nästa säsong. Kram...

  SvaraRadera
 3. Hej igen

  Jodå, vi har varit ute en del nu. Det har inte varit några direkta framgångar. Hon har kommit efter en hel del i träningen eftersom jag inte orkat hela tiden.=( Hon har några små egenheter som håller på att fixas till nu och det går bättre och bättre.=)

  Vallhundsprovet är dock avklarat. Äntligen!=D

  Hon gick helt super den dagen.>D Är så nöjd med henne. Även fast hon har sina små egenheter så försöker hon alltid och hon gör så gott hon kan. Det är inte alltid så lätt för henne.
  Hon är hyperkänslig för hur min kropp är för dagen. Hon känner det innan jag själv märker nåt. Är jag på väg att bli dålig så går hon ut som Cujo på banan.

  Nu ska det laddas under vintern inför nästa år. Jag har verkligen fått blodad tand. Att tävla är så roligt.=D

  Kram Jenny

  SvaraRadera